LEGO Venom sleutelhanger 854006

Bescherm je sleutels en andere spullen met een Marvel superschurk!

lego venom sleutelhanger 854006
  • LEGO Marvel Thema
  • 854006 SKU

Laat fans van de Marvel films de superheld uithangen met deze LEGO Marvel Venom sleutelhanger (854006). Deze geweldige superschurk, een echte LEGO minifiguur aan een duurzame metalen ring en een stevige metalen ketting, houdt sleutels, rugzakken, lunchtrommels en nog veel meer stevig vast. Ideaal voor een Marvel Venom fan om te verzamelen en ergens op …

Lees meer...

Prijzen LEGO Venom sleutelhanger 854006

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Marvel sets

Omschrijving LEGO Venom sleutelhanger 854006

Laat fans van de Marvel films de superheld uithangen met deze LEGO Marvel Venom sleutelhanger (854006). Deze geweldige superschurk, een echte LEGO minifiguur aan een duurzame metalen ring en een stevige metalen ketting, houdt sleutels, rugzakken, lunchtrommels en nog veel meer stevig vast. Ideaal voor een Marvel Venom fan om te verzamelen en ergens op een mooi plekje uit te stallen.

  • Inclusief een LEGO minifiguur van Venom aan een duurzame metalen ring en ketting. De minifiguur zit stevig vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.

  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig aan sleutels, rugzakken, lunchtrommels en nog veel meer worden vastgemaakt.
  • De sleutelhanger is ruim 15 cm hoog, 4 cm breed en minder dan 1 cm diep. Geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Specificaties LEGO Venom sleutelhanger 854006

Officiële naam
LEGO Venom sleutelhanger
SKU
854006
UPC
673419330701
Thema
LEGO Marvel
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.