LEGO Otto sleutelhanger 854043

Ondeugende Otto minifiguur sleutelhanger voor Minion fans!

lego 854043 otto sleutelhanger
  • LEGO Minions Thema
  • 854043 SKU

Verblijd iedere Minion fan: Rise of Gru film met deze leuke Otto sleutelhanger (854071). Met een LEGO minifiguur van dit ondeugende Minion personage, hangend aan een stevige metalen ketting en ring, is het een geweldig verrassingscadeau voor een vriend of vriendin en een heel klein artikel om aan kinderfeestpakketjes toe te voegen. Deze charmante sleutelhanger …

Lees meer...

Prijzen LEGO Otto sleutelhanger 854043

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minions sets

Omschrijving LEGO Otto sleutelhanger 854043

Verblijd iedere Minion fan: Rise of Gru film met deze leuke Otto sleutelhanger (854071). Met een LEGO minifiguur van dit ondeugende Minion personage, hangend aan een stevige metalen ketting en ring, is het een geweldig verrassingscadeau voor een vriend of vriendin en een heel klein artikel om aan kinderfeestpakketjes toe te voegen. Deze charmante sleutelhanger houdt de sleutels veilig bij elkaar en kan aan een rugzak of tas worden bevestigd voor een vrolijk, decoratief tintje.

  • Maak elke Minion fan: van de film Rise of Gru aan het lachen met de LEGO Minions Otto sleutelhanger, met een Otto minifiguur aan een stevige metalen ketting (de minifiguur kan niet worden losgemaakt van de ketting).
  • Een leuk verjaardags-, vakantie- of verrassingscadeau voor kinderen of elke LEGO fan vanaf 6 jaar. De Otto sleutelhanger is ook een charmant cadeautje om mee te nemen naar een kinderfeestje of om toe te voegen aan een feestpakketje.
  • Met een lengte van meer dan 15 cm is deze leuke sleutelhanger een mooi formaat Minions-accessoire waarmee je de blits kunt maken. Je kunt het ook aan een sleutelbos hangen en in je jaszak of handtasje meenemen.

Specificaties LEGO Otto sleutelhanger 854043

Officiële naam
LEGO Otto sleutelhanger
SKU
854043
UPC
673419330725
Thema
LEGO Minions
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.