LEGO 854049 Pompoen- en vleermuisduo

2 leuke, van stenen gebouwde halloweendecoraties om op te hangen

lego 854049 pompoen en vleermuisduo
  • 131 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 854049 SKU

Wil je Halloween een beetje LEGO® stijl geven? Kijk dan eens naar dit decoratieve LEGO Iconic Pompoen- en vleermuisduo. Beide bouwmodellen hebben enge gezichtsstickers en touwtjes om ze mee op te hangen, en de vleermuis heeft verstelbare vleugels.Deze 131-delige bouwset is een ideaal halloweencadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en bevat duidelijke geïllustreerde …

Lees meer...

Prijzen LEGO 854049 Pompoen- en vleermuisduo

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 21,00 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 854049 Pompoen- en vleermuisduo

  • Wil je Halloween een beetje LEGO stijl geven? Kijk dan eens naar dit decoratieve LEGO Iconic Pompoen- en vleermuisduo. Beide bouwmodellen hebben enge gezichtsstickers en touwtjes om ze mee op te hangen, en de vleermuis heeft verstelbare vleugels.
  • Deze 131-delige bouwset is een ideaal halloweencadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en bevat duidelijke geïllustreerde instructies waarmee zelfs echte beginners zelfstandig aan de slag kunnen gaan met het bouwen van de minimodellen.
  • De minimodellen van de pompoen en vleermuis zijn elk ca. 5 cm hoog. Dit griezelige tweetal zorgt gegarandeerd voor wat creatief LEGO plezier wanneer je je huis versiert voor Halloween.

Specificaties LEGO 854049 Pompoen- en vleermuisduo

Officiële naam
LEGO Pompoen- en vleermuisduo
SKU
854049
EAN
673419332019
Stenen
131
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.