LEGO 854050 Sneeuwpop- en rendierduo

2 vrolijke, van stenen gebouwde kerstdecoraties om op te hangen

lego 854050 sneeuwpop en rendierduo
  • 126 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 854050 SKU

Zorg voor wat LEGO® creativiteit tijdens de kerst met dit decoratieve LEGO Iconic Sneeuwpop- en rendierduo. De van stenen gebouwde koppen van een sneeuwpop en een rendier hebben allebei gezichtsstickers en een touwtje om ze mee op te hangen.Deze 126-delige modelset is een superleuk decembercadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en wordt geleverd …

Lees meer...

Prijzen LEGO 854050 Sneeuwpop- en rendierduo

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 854050 Sneeuwpop- en rendierduo

  • Zorg voor wat LEGO creativiteit tijdens de kerst met dit decoratieve LEGO Iconic Sneeuwpop- en rendierduo. De van stenen gebouwde koppen van een sneeuwpop en een rendier hebben allebei gezichtsstickers en een touwtje om ze mee op te hangen.
  • Deze 126-delige modelset is een superleuk decembercadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en wordt geleverd met stapsgewijze geïllustreerde instructies, waarmee zelfs LEGO beginners de minimodellen zelfstandig kunnen bouwen.
  • De minisneeuwpop isca. 6 cm hoog en het rendier is ca. 5 cm hoog. Dit grappige duo geeft de kerstversiering in huis een gezellig vleugje LEGO stijl.

Specificaties LEGO 854050 Sneeuwpop- en rendierduo

Officiële naam
LEGO Sneeuwpop- en rendierduo
SKU
854050
EAN
673419351850
Stenen
126
Thema
LEGO Diversen
Categorie
kerst
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.