LEGO Captain Marvel sleutelhanger 854064

Captain Marvel het ideale accessoire voor jonge superhelden

lego captain marvel sleutelhanger 854064
  • LEGO Marvel Thema
  • 854064 SKU

Kinderen die fan zijn van de Marvel films zullen deze LEGO Marvel Captain Marvel sleutelhanger (854064) geweldig vinden. Kinderen kunnen een echte LEGO Captain Marvel minifiguur met een duurzame metalen ring en stevige metalen ketting vastmaken aan sleutels, rugzakken, lunchtrommels en nog veel meer. Een fantastisch cadeau voor fans van de Marvel films. Inclusief een …

Lees meer...

Prijzen LEGO Captain Marvel sleutelhanger 854064

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Marvel sets

Omschrijving LEGO Captain Marvel sleutelhanger 854064

Kinderen die fan zijn van de Marvel films zullen deze LEGO Marvel Captain Marvel sleutelhanger (854064) geweldig vinden. Kinderen kunnen een echte LEGO Captain Marvel minifiguur met een duurzame metalen ring en stevige metalen ketting vastmaken aan sleutels, rugzakken, lunchtrommels en nog veel meer. Een fantastisch cadeau voor fans van de Marvel films.

  • Inclusief een minifiguur van LEGO Captain Marvel aan een duurzame metalen ring en ketting. De minifiguur zit stevig vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.

  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig aan sleutels, rugzakken, lunchtrommels en nog veel meer worden vastgemaakt.
  • De sleutelhanger is ruim 15 cm hoog, 4 cm breed en minder dan 1 cm diep. Geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Specificaties LEGO Captain Marvel sleutelhanger 854064

Officiële naam
LEGO Captain Marvel sleutelhanger
SKU
854064
UPC
673419330718
Thema
LEGO Marvel
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.