LEGO Waterplakband 854065

Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met dit leuke waterplakband

lego waterplakband 854065 scaled
  • 23 Stenen
  • LEGO Xtra Thema
  • 854065 SKU

LEGO fans zullen het heerlijk vinden om de zee tot leven te brengen met deze geweldige Waterplakband accessoireset (854065). Rol het blauwe plakband met rimpel- en golfeffecten uit en kinderen kunnen meteen leuke verhalen over de zee bedenken. Er zijn ook 10 extra elementen, waaronder een kikker, een vis, een krab, zeewier en een vlot. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Waterplakband 854065

Lego.com LEGO.com € 8,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Xtra sets

Omschrijving LEGO Waterplakband 854065

LEGO fans zullen het heerlijk vinden om de zee tot leven te brengen met deze geweldige Waterplakband accessoireset (854065). Rol het blauwe plakband met rimpel- en golfeffecten uit en kinderen kunnen meteen leuke verhalen over de zee bedenken. Er zijn ook 10 extra elementen, waaronder een kikker, een vis, een krab, zeewier en een vlot. Fantasierijke kinderen zullen urenlang geboeid zijn.

  • Jonge bouwers hebben alles wat ze nodig hebben om leuke verhalen over de zee te kunnen naspelen met deze leuke accessoireset, bestaande uit waterplakband en 10 extra elementen.
  • Dit is een betoverend LEGO verjaardags- of kerstcadeau om de creativiteit van kinderen vanaf 6 jaar te stimuleren. Het is inclusief eenvoudige instructies om het rollenspel snel op gang te brengen.
  • Het plakband is ca. 8 cm breed en kan tot maximaal 15 m worden uitgerold: lang genoeg voor kinderen om allerlei zee-avonturen te beleven.

Specificaties LEGO Waterplakband 854065

Officiële naam
LEGO Waterplakband
SKU
854065
EAN
673419332002
Stenen
23
Thema
LEGO Xtra
LEGO prijs
€ 8,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.