LEGO Stuart sleutelhanger 854071

Speelse sleutelhangers die Minion-fans aan hun sleutelbos of tas kunnen hangen

lego 854071 stuart sleutelhanger
  • LEGO Minions Thema
  • 854071 SKU

Voeg een vleugje speelsheid toe aan een tas of sleutelbos met deze LEGO Minions Stuart sleutelhanger (854043). Met een Stuart minifiguur is dit een geweldige accessoire voor fans van de Minions films. Met zijn heldere oog, vrolijke glimlach en klassieke blauwe overall is Stuart bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring, gemaakt om veilig …

Lees meer...

Prijzen LEGO Stuart sleutelhanger 854071

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minions sets

Omschrijving LEGO Stuart sleutelhanger 854071

Voeg een vleugje speelsheid toe aan een tas of sleutelbos met deze LEGO Minions Stuart sleutelhanger (854043). Met een Stuart minifiguur is dit een geweldige accessoire voor fans van de Minions films. Met zijn heldere oog, vrolijke glimlach en klassieke blauwe overall is Stuart bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring, gemaakt om veilig je sleutels bij elkaar te houden of om extra flair te geven aan je favoriete tas.

  • Met een LEGO Minions Stuart minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring (de minifiguur kan niet worden losgemaakt van de ketting).
  • Kan stevig worden bevestigd aan een rugzak, tas of sleutels, en brengt wat Minions vrolijkheid in het dagelijks leven.
  • Afmetingen: meer dan 15 cm lang en 4 cm breed – het perfecte formaat voor tassen en sleutels.

Specificaties LEGO Stuart sleutelhanger 854071

Officiële naam
LEGO Stuart sleutelhanger
SKU
854071
UPC
673419330732
Thema
LEGO Minions
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.