LEGO Spider-Ham sleutelhanger 854077

Marvel fans kunnen Spider-Ham overal mee naartoe nemen

lego 854077 spider ham sleutelhanger
  • LEGO Spider-Man Thema
  • 854077 SKU

Kinderen die dol zijn op de Marvel Studios films en superhelden zullen deze LEGO Spider-Ham sleutelhanger (854077) geweldig vinden. De LEGO Marvel Spider-Ham minifiguur draagt zijn kenmerkende kostuum en is stevig bevestigd aan een sterke metalen ketting met duurzame metalen ring. Jonge kinderen kunnen het beroemde personage aan hun sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp …

Lees meer...

Prijzen LEGO Spider-Ham sleutelhanger 854077

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Spider-Man sets

Omschrijving LEGO Spider-Ham sleutelhanger 854077

Kinderen die dol zijn op de Marvel Studios films en superhelden zullen deze LEGO Spider-Ham sleutelhanger (854077) geweldig vinden. De LEGO Marvel Spider-Ham minifiguur draagt zijn kenmerkende kostuum en is stevig bevestigd aan een sterke metalen ketting met duurzame metalen ring. Jonge kinderen kunnen het beroemde personage aan hun sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp vastmaken en zo van iedere dag een superheldendag maken!

  • Een LEGO Marvel Spider-Ham minifiguur aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit goed vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • Een leuk cadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder.
  • Deze kleurige sleutelhanger is ca. 8 cm lang inclusief de metalen ring. Het ideale formaat om aan een rugzak of schooltas te hangen of om losse sleutels in een zak of tas bij elkaar te houden.

Specificaties LEGO Spider-Ham sleutelhanger 854077

Officiële naam
LEGO Spider-Ham sleutelhanger
SKU
854077
EAN
673419346610
UPC
673419346610
Thema
LEGO Spider-Man
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.