LEGO Thanos sleutelhanger 854078

Marvel fans kunnen de ultieme schurk overal mee naartoe nemen

lego 854078 thanos sleutelhanger
  • LEGO Marvel Thema
  • 854078 SKU

Deze LEGO Thanos sleutelhanger (854078) is het ideale cadeau voor fans van de Marvel films. Een echte LEGO minifiguur van Thanos met zijn beroemde gouden helm zit stevig vast aan een sterke metalen ketting met een stevige metalen ring. Jonge actiehelden kunnen de iconische superschurk vastmaken aan hun sleutels, rugzak, broodtrommel en nog veel meer …

Lees meer...

Prijzen LEGO Thanos sleutelhanger 854078

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Marvel sets

Omschrijving LEGO Thanos sleutelhanger 854078

Deze LEGO Thanos sleutelhanger (854078) is het ideale cadeau voor fans van de Marvel films. Een echte LEGO minifiguur van Thanos met zijn beroemde gouden helm zit stevig vast aan een sterke metalen ketting met een stevige metalen ring. Jonge actiehelden kunnen de iconische superschurk vastmaken aan hun sleutels, rugzak, broodtrommel en nog veel meer – en zo elke dag geweldig maken!

  • Een LEGO minifiguur van Thanos bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit goed vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, broodtrommel en nog veel meer.
  • Afmetingen: ca. 15 cm hoog, 4 cm breed en 1 cm diep. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Specificaties LEGO Thanos sleutelhanger 854078

Officiële naam
LEGO Thanos sleutelhanger
SKU
854078
UPC
673419342643
Thema
LEGO Marvel
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.