LEGO Red Son sleutelhanger 854086

Cool accessoire voor fans van de LEGO Monkie Kid schurk Red Son

lego 854086 red son sleutelhanger
  • LEGO Monkie Kid Thema
  • 854086 SKU

Prikkel de verbeelding en creativiteit van kinderen in hun dagelijkse avonturen met deze opvallende Red Son sleutelhanger (854086). De minifiguur van de roodharige schurk uit het LEGO Monkie Kid universum is bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting. Een cool cadeautje voor elke fan van LEGO Monkie Kid speelsets en eenvoudig aan een sleutelbos …

Lees meer...

Prijzen LEGO Red Son sleutelhanger 854086

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Monkie Kid sets

Omschrijving LEGO Red Son sleutelhanger 854086

Prikkel de verbeelding en creativiteit van kinderen in hun dagelijkse avonturen met deze opvallende Red Son sleutelhanger (854086). De minifiguur van de roodharige schurk uit het LEGO Monkie Kid universum is bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting. Een cool cadeautje voor elke fan van LEGO Monkie Kid speelsets en eenvoudig aan een sleutelbos of tas te hangen.

  • Deze LEGO Monkie Kid sleutelhanger (854086) bestaat uit een minifiguur van Red Son aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp.
  • Met een lengte van ca. 9 cm is dit een fantastisch cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar of voor elke fan van het spannende LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed.

Specificaties LEGO Red Son sleutelhanger 854086

Officiële naam
LEGO Red Son sleutelhanger
SKU
854086
UPC
673419346870
Thema
LEGO Monkie Kid
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.