LEGO Donald Duck sleutelhanger 854111

Een opvallend detail aan de tas of sleutelbos van een Disney fan!

lego 854111 donald duck sleutelhanger
  • LEGO Disney Thema
  • 854111 SKU

Verras fans van Disney's Donald Duck met deze geweldige LEGO ǀ Disney Donald Duck sleutelhanger (854111) die ze op al hun avonturen kunnen meenemen! De sleutelhanger bevat een minifiguur van Donald die er keurig uitziet in zijn klassieke blauw met gele matrozenpak met rode strik en blauwe baret, bevestigd aan een stevige metalen ketting en …

Lees meer...

Prijzen LEGO Donald Duck sleutelhanger 854111

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO Donald Duck sleutelhanger 854111

Verras fans van Disney's Donald Duck met deze geweldige LEGO ǀ Disney Donald Duck sleutelhanger (854111) die ze op al hun avonturen kunnen meenemen! De sleutelhanger bevat een minifiguur van Donald die er keurig uitziet in zijn klassieke blauw met gele matrozenpak met rode strik en blauwe baret, bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring. Deze opvallende sleutelhanger kan aan een rugzak worden vastgemaakt of worden gebruikt om sleutels in een zak of tas bij elkaar te houden.

  • Verras Disney fans met een coole LEGO ǀ Disney Donald Duck minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring, die veilig kan worden vastgemaakt aan een rugzak, tas of sleutelbos. De minifiguur kan niet worden losgemaakt van de metalen ketting.
  • Een leuk cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar die fan zijn van Disney's Donald Duck of andere bekende Disney personages.
  • Afmetingen: ca. 9 cm hoog en 4 cm breed – precies groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om niet in de weg te zitten.

Specificaties LEGO Donald Duck sleutelhanger 854111

Officiële naam
LEGO Donald Duck sleutelhanger
SKU
854111
UPC
673419343473
Thema
LEGO Disney
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.