LEGO Katrien Duck sleutelhanger 854112

Een schattige metgezel voor aan de tas of sleutelbos van een Disney fan!

lego 854112 katrien duck sleutelhanger
  • LEGO Disney Thema
  • 854112 SKU

Trakteer fans van Disney's Katrien Duck op leuk gezelschap met deze grappige LEGO ǀ Disney Katrien Duck sleutelhanger (854112)! De sleutelhanger bevat een minifiguur van Katrien Duck met een schattige roze strik die goed bij haar lichtpaarse shirt en roze schoenen past, bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring. Deze lieve sleutelhanger kan aan …

Lees meer...

Prijzen LEGO Katrien Duck sleutelhanger 854112

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO Katrien Duck sleutelhanger 854112

Trakteer fans van Disney's Katrien Duck op leuk gezelschap met deze grappige LEGO ǀ Disney Katrien Duck sleutelhanger (854112)! De sleutelhanger bevat een minifiguur van Katrien Duck met een schattige roze strik die goed bij haar lichtpaarse shirt en roze schoenen past, bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring. Deze lieve sleutelhanger kan aan een rugzak worden vastgemaakt of worden gebruikt om sleutels in een zak of tas bij elkaar te houden.

  • Verras Disney fans met een LEGO ǀ Disney Katrien Duck minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring, die veilig kan worden vastgemaakt aan een rugzak, tas of sleutelbos. De minifiguur kan niet worden losgemaakt van de metalen ketting.
  • Een leuk cadeautje voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar die fan zijn van Disney's Katrien Duck of andere bekende Disney personages.
  • Afmetingen: ca. 9 cm hoog en 4 cm breed – precies groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om niet in de weg te zitten!

Specificaties LEGO Katrien Duck sleutelhanger 854112

Officiële naam
LEGO Katrien Duck sleutelhanger
SKU
854112
UPC
673419343480
Thema
LEGO Disney
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.