LEGO Harry Potter sleutelhanger 854114

Kinderen kunnen Harry Potter overal mee naartoe nemen

lego 854114 harry potter sleutelhanger
  • LEGO Harry Potter Thema
  • 854114 SKU

Fans van de Harry Potter films zullen helemaal betoverd zijn door deze LEGO Harry Potter sleutelhanger (854114). Een echte LEGO minifiguur van Harry Potter met zijn bekende Griffoendor uniform zit stevig vast aan een sterke metalen ketting met een stevige metalen ring. Jonge heksen en tovenaars kunnen het iconische personage vastmaken aan hun sleutels, rugzak, …

Lees meer...

Prijzen LEGO Harry Potter sleutelhanger 854114

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Harry Potter sets

Omschrijving LEGO Harry Potter sleutelhanger 854114

Fans van de Harry Potter films zullen helemaal betoverd zijn door deze LEGO Harry Potter sleutelhanger (854114). Een echte LEGO minifiguur van Harry Potter met zijn bekende Griffoendor uniform zit stevig vast aan een sterke metalen ketting met een stevige metalen ring. Jonge heksen en tovenaars kunnen het iconische personage vastmaken aan hun sleutels, rugzak, broodtrommel en nog veel meer om elke dag magisch te maken.

  • Een LEGO minifiguur van Harry Potter aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit goed vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, broodtrommel en nog veel meer.
  • Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 4 cm breed en 1 cm diep. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Specificaties LEGO Harry Potter sleutelhanger 854114

Officiële naam
LEGO Harry Potter sleutelhanger
SKU
854114
UPC
673419342711
Thema
LEGO Harry Potter
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.