LEGO Hermelien sleutelhanger 854115

Kinderen kunnen Hermelien Griffel overal mee naartoe nemen

lego 854115 hermelien sleutelhanger
  • LEGO Harry Potter Thema
  • 854115 SKU

Jonge heksen en tovenaars zullen deze LEGO Hermelien Griffel sleutelhanger (854115) geweldig vinden. Een echte LEGO minifiguur van Hermelien Griffel met haar bekende Griffoendor uniform zit vast aan een sterke metalen ketting met een stevige metalen ring. Fans van de Harry Potter films kunnen de bolleboos aan hun sleutels, rugzak, broodtrommel en nog veel meer …

Lees meer...

Prijzen LEGO Hermelien sleutelhanger 854115

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Harry Potter sets

Omschrijving LEGO Hermelien sleutelhanger 854115

Jonge heksen en tovenaars zullen deze LEGO Hermelien Griffel sleutelhanger (854115) geweldig vinden. Een echte LEGO minifiguur van Hermelien Griffel met haar bekende Griffoendor uniform zit vast aan een sterke metalen ketting met een stevige metalen ring. Fans van de Harry Potter films kunnen de bolleboos aan hun sleutels, rugzak, broodtrommel en nog veel meer hangen. Een geweldige manier om elke dag magisch te maken.

  • Een LEGO minifiguur van Hermelien Griffel aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit goed vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, broodtrommel en nog veel meer.
  • Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 4 cm breed en 1 cm diep. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Specificaties LEGO Hermelien sleutelhanger 854115

Officiële naam
LEGO Hermelien sleutelhanger
SKU
854115
UPC
673419342728
Thema
LEGO Harry Potter
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.