LEGO Ron sleutelhanger 854116

Kinderen kunnen Ron Wemel overal mee naartoe nemen

lego 854116 ron sleutelhanger
  • LEGO Harry Potter Thema
  • 854116 SKU

Fans van de Harry Potter films kunnen elke dag magisch maken met deze LEGO Ron Wemel sleutelhanger (854116). Een echte LEGO minifiguur van Ron Wemel met zijn bekende Griffoendor uniform zit vast aan een sterke metalen ketting met een stevige metalen ring die jonge heksen en tovenaars stevig vast kunnen maken aan hun sleutels, rugzak, …

Lees meer...

Prijzen LEGO Ron sleutelhanger 854116

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Harry Potter sets

Omschrijving LEGO Ron sleutelhanger 854116

Fans van de Harry Potter films kunnen elke dag magisch maken met deze LEGO Ron Wemel sleutelhanger (854116). Een echte LEGO minifiguur van Ron Wemel met zijn bekende Griffoendor uniform zit vast aan een sterke metalen ketting met een stevige metalen ring die jonge heksen en tovenaars stevig vast kunnen maken aan hun sleutels, rugzak, broodtrommel en nog veel meer.

  • Een LEGO minifiguur van Ron Wemel aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit goed vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, broodtrommel en nog veel meer.
  • Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 4 cm breed en 1 cm diep. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Specificaties LEGO Ron sleutelhanger 854116

Officiële naam
LEGO Ron sleutelhanger
SKU
854116
UPC
673419342735
Thema
LEGO Harry Potter
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.