LEGO 854120 Rachel sleutelhanger

Zeldzaam

Schattig accessoire voor fans van het personage Rachel uit Friends

lego 854120 rachel sleutelhanger
  • LEGO Ideas Thema
  • 854120 SKU

Haal herinneringen op aan hilarische scènes uit de klassieke sitcom Friends met deze LEGO Ideas Rachel sleutelhanger (854120). De minifiguur van Rachel Green zit vast aan een stevige metalen ring en ketting en heeft het beroemde kapsel van Rachel en een serveerstersoutfit aan, net zoals het personage aanhad toen ze in het Central Perk café …

Lees meer...

Prijzen LEGO 854120 Rachel sleutelhanger

Geen prijs beschikbaar. Dit product wordt niet meer geproduceerd.

Bekijk meer LEGO Ideas sets

Omschrijving LEGO 854120 Rachel sleutelhanger

Haal herinneringen op aan hilarische scènes uit de klassieke sitcom Friends met deze LEGO Ideas Rachel sleutelhanger (854120). De minifiguur van Rachel Green zit vast aan een stevige metalen ring en ketting en heeft het beroemde kapsel van Rachel en een serveerstersoutfit aan, net zoals het personage aanhad toen ze in het Central Perk café werkte. Een prachtig cadeau voor elke fan van Friends. Je kunt hem makkelijk aan sleutels of een tas hangen, zodat je altijd een leuke vriendin bij je in debuurt hebt.

  • Deze LEGO Ideas sleutelhanger (854120) bevat een minifiguur van Rachel Green aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak en nog veel meer.
  • Afmetingen: ca. 9 cm lang. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is een prachtig cadeautje voor jonge en oude fans van Friends, zeker voor diegenen die ook de LEGO Ideas CENTRAL PERK (21319) set hebben.

Specificaties LEGO 854120 Rachel sleutelhanger

Officiële naam
LEGO Rachel sleutelhanger
SKU
854120
UPC
673419342872
Thema
LEGO Ideas
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 4,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.