LEGO 854122 Phoebe sleutelhanger

Zeldzaam

Fantastisch accessoire voor fans van het personage Phoebe uit Friends

lego 854122 phoebe sleutelhanger
  • LEGO Ideas Thema
  • 854122 SKU

Haal herinneringen op aan supergrappige momenten uit de klassieke sitcom Friends met deze LEGO Ideas Phoebe sleutelhanger (854122). De minifiguur van Phoebe Buffay zit vast aan een stevige metalen ring en ketting en draagt een outfit die het personage droeg tijdens haar eerste muzikale optredens in het Central Perk café. Een schitterend cadeau voor elke …

Lees meer...

Prijzen LEGO 854122 Phoebe sleutelhanger

Geen prijs beschikbaar. Dit product wordt niet meer geproduceerd.

Bekijk meer LEGO Ideas sets

Omschrijving LEGO 854122 Phoebe sleutelhanger

Haal herinneringen op aan supergrappige momenten uit de klassieke sitcom Friends met deze LEGO Ideas Phoebe sleutelhanger (854122). De minifiguur van Phoebe Buffay zit vast aan een stevige metalen ring en ketting en draagt een outfit die het personage droeg tijdens haar eerste muzikale optredens in het Central Perk café. Een schitterend cadeau voor elke fan van Friends. Je kunt hem makkelijk aan sleutels of een tas hangen, zodat je altijd een grappige vriendin bij je in de buurt hebt.

  • Deze LEGO Ideas sleutelhanger (854122) bevat een minifiguur van Phoebe Buffay aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak en nog veel meer.
  • Afmetingen: ca. 9 cm lang. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is een prachtig cadeautje voor jonge en oude fans van Friends, zeker voor diegenen die ook de LEGO Ideas CENTRAL PERK (21319) set hebben.

Specificaties LEGO 854122 Phoebe sleutelhanger

Officiële naam
LEGO Phoebe sleutelhanger
SKU
854122
UPC
673419342896
Thema
LEGO Ideas
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 4,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.