LEGO De Mandalorian sleutelhanger 854124

Schitterende accessoire voor fans van Star Wars: The Mandalorian

lego 854124 de mandalorian sleutelhanger
  • LEGO Star Wars Thema
  • 854124 SKU

Fans van Star Wars: The Mandalorian kunnen hun band met de legendarische premiejager tonen met deze coole LEGO Star Wars The Mandalorian sleutelhanger (854124). De minifiguur zit vast aan een stevige metalen ring en ketting en heeft een outfit aan die het personage uit de Disney+ serie ook draagt. Een superleuk cadeautje voor kinderen en …

Lees meer...

Prijzen LEGO De Mandalorian sleutelhanger 854124

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Star Wars sets

Omschrijving LEGO De Mandalorian sleutelhanger 854124

Fans van Star Wars: The Mandalorian kunnen hun band met de legendarische premiejager tonen met deze coole LEGO Star Wars The Mandalorian sleutelhanger (854124). De minifiguur zit vast aan een stevige metalen ring en ketting en heeft een outfit aan die het personage uit de Disney+ serie ook draagt. Een superleuk cadeautje voor kinderen en volwassen fans. Ze kunnen hem heel makkelijk aan hun sleutels of tas hangen, zodat ze de Mandalorian mee op elke missie kunnen nemen.

  • Deze LEGO Star Wars sleutelhanger (854124) bevat een minifiguur van de Mandalorian aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak en nog veel meer.
  • De sleutelhanger is ca. 9 cm lang en is een prachtig cadeautje voor fans van Star Wars: The Mandalorian vanaf 6 jaar.

Specificaties LEGO De Mandalorian sleutelhanger 854124

Officiële naam
LEGO De Mandalorian sleutelhanger
SKU
854124
UPC
673419342957
Thema
LEGO Star Wars
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.