LEGO 854125 Zwaard van het Vuur

Binnenkort

Het perfecte cadeau voor kinderen die graag als ninja spelen

lego 854125 zwaard van het vuur
  • LEGO NINJAGO Thema
  • 854125 SKU

Geweldig gouden zwaard dat is versierd met een vuurspuwende draak en dat kinderen kunnen gebruiken voor het naspelen van allerlei spannende gevechten uit de NINJAGO® tv-serie.Een populair cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 6 jaar waarmee ze zich urenlang kunnen vermaken in de fantasiewereld van NINJAGO®.Het zwaard is ca. 50 cm …

Lees meer...

Prijzen LEGO 854125 Zwaard van het Vuur

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO NINJAGO sets

Omschrijving LEGO 854125 Zwaard van het Vuur

  • Geweldig gouden zwaard dat is versierd met een vuurspuwende draak en dat kinderen kunnen gebruiken voor het naspelen van allerlei spannende gevechten uit de NINJAGO tv-serie.
  • Een populair cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 6 jaar waarmee ze zich urenlang kunnen vermaken in de fantasiewereld van NINJAGO.
  • Het zwaard is ca. 50 cm lang en 9 cm breed – de ideale afmetingen voor ninja-avonturen.

Specificaties LEGO 854125 Zwaard van het Vuur

Officiële naam
LEGO Zwaard van het Vuur
SKU
854125
EAN
673419343114
Thema
LEGO NINJAGO
LEGO prijs
€ 9,99
Release datum
1 maart 2021

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.