LEGO Winnie de Poeh sleutelhanger 854191

Superschattig accessoire voor fans van Disney's Winnie de Poeh

lego 854191 winnie de poeh sleutelhanger
  • LEGO Disney Thema
  • 854191 SKU

Prikkel de kinderfantasie en roep nostalgische herinneringen op bij volwassen Poeh-fans met deze lieve LEGO ǀ Disney Winnie de Poeh sleutelhanger (854191). De minifiguur van Winnie de Poeh is bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting. Deze sleutelhanger is eenvoudig vast te maken aan een sleutelbos of tas en vormt een cool cadeautje voor …

Lees meer...

Prijzen LEGO Winnie de Poeh sleutelhanger 854191

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO Winnie de Poeh sleutelhanger 854191

Prikkel de kinderfantasie en roep nostalgische herinneringen op bij volwassen Poeh-fans met deze lieve LEGO ǀ Disney Winnie de Poeh sleutelhanger (854191). De minifiguur van Winnie de Poeh is bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting. Deze sleutelhanger is eenvoudig vast te maken aan een sleutelbos of tas en vormt een cool cadeautje voor fans van Disney's Winnie de Poeh van 6 jaar en ouder.

  • LEGO ǀ Disney Winnie de Poeh sleutelhanger (854191) – een minifiguur van Winnie de Poeh aan een stevige metalen ring en ketting. Let op: de minifiguur is niet los te maken van de metalen ketting
  • Geschikt als sleutelhanger of tassenhanger – de metalen ring kan veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp
  • Cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar – deze sleutelhanger is ca. 9 cm lang en is een leuk cadeautje voor kinderen en iedereen die weg is van de LEGO Ideas ǀ Disney Winnie de Poeh bouwset (21326)

Specificaties LEGO Winnie de Poeh sleutelhanger 854191

Officiële naam
LEGO Winnie de Poeh sleutelhanger
SKU
854191
UPC
673419362054
Thema
LEGO Disney
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.