LEGO Verplaatsingshub 88006

Breng je LEGO bouwwerken tot leven!

lego verplaatsingshub 88006
  • LEGO Powered UP Thema
  • 88006 SKU

Gebruik de LEGO Powered Up 88006 Verplaatsingshub om je LEGO creaties tot leven te wekken en te laten bewegen, dankzij de 2 geïntegreerde positiemotoren en de kantelsensor. Sluit andere Powered Up sensoren en motoren aan op de Verplaatsingshub om je LEGO uitvindingen nog beter te kunnen besturen. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Verplaatsingshub 88006

LEGO.com LEGO.com € 79,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Powered UP sets

Omschrijving LEGO Verplaatsingshub 88006

Gebruik de LEGO Powered Up 88006 Verplaatsingshub om je LEGO creaties tot leven te wekken en te laten bewegen, dankzij de 2 geïntegreerde positiemotoren en de kantelsensor. Sluit andere Powered Up sensoren en motoren aan op de Verplaatsingshub om je LEGO uitvindingen nog beter te kunnen besturen.

  • Een hub met 2 in-/uitgangen, 2 geïntegreerde positiemotoren, een geïntegreerde kantelsensor, een aansluitkabel en een aansluitpunt voor LEGO Powered Up onderdelen.
  • Maak via Bluetooth verbinding vanuit de LEGO Powered Up app.
  • Dit robotspeelgoedaccessoire werkt op batterijen (niet inbegrepen). Zie de verpakking voor informatie over het type en het aantal batterijen.

Specificaties LEGO Verplaatsingshub 88006

Officiële naam
LEGO Verplaatsingshub
SKU
88006
UPC
673419309127
Thema
LEGO Powered UP
LEGO prijs
€ 79,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.