LEGO Technic Grote motor 88013

Een Powered Up LEGO Technic motor

lego technic grote motor 88013 scaled
  • LEGO Powered UP Thema
  • 88013 SKU

Motoriseer je LEGO Technic creaties met de LEGO Powered Up Technic Grote motor. Met deze sterke motor beschikken je creaties over volop vermogen, of het nu gaat om de bediening van een stuurmechanisme of de aandrijving van een tandwielsysteem.Geïntegreerde rotatiesensor en absolute plaatsbepaling voor nauwkeurige snelheids- en positiebesturing.Ontworpen voor gebruik met LEGO Technic elementen.32 mm …

Lees meer...

Prijzen LEGO Technic Grote motor 88013

LEGO.com LEGO.com € 34,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Powered UP sets

Omschrijving LEGO Technic Grote motor 88013

Motoriseer je LEGO Technic creaties met de LEGO Powered Up Technic Grote motor. Met deze sterke motor beschikken je creaties over volop vermogen, of het nu gaat om de bediening van een stuurmechanisme of de aandrijving van een tandwielsysteem.

  • Geïntegreerde rotatiesensor en absolute plaatsbepaling voor nauwkeurige snelheids- en positiebesturing.
  • Ontworpen voor gebruik met LEGO Technic elementen.
  • 32 mm aansluitkabel voor Powered Up hubs.
  • Powered Up hub vereist (apart verkrijgbaar).

Specificaties LEGO Technic Grote motor 88013

Officiële naam
LEGO Technic Grote motor
SKU
88013
UPC
673419334341
Thema
LEGO Powered UP
LEGO prijs
€ 34,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.