LEGO 92177 Schip in een fles

Zeldzaam

Maak een tijdloze klassieker van LEGO stenen!

lego 92177 schip in een fles
 • 962 Stenen
 • LEGO Ideas Thema
 • 92177 SKU

Houd een nautische traditie in ere met dit LEGO Ideas Schip in een fles. Deze set omvat een zeer gedetailleerd schip met kajuit van de kapitein, kanonnen, masten, een kraaiennest en bedrukte zeilelementen. Plaats het schip in de fles gemaakt van LEGO stenen met bouwbare kurk, lakzegelelement en waterelementen aan de binnenkant. Zet het model …

Lees meer...

Prijzen LEGO 92177 Schip in een fles

Geen prijs beschikbaar. Dit product wordt niet meer geproduceerd.

Bekijk meer LEGO Ideas sets

Omschrijving LEGO 92177 Schip in een fles

Houd een nautische traditie in ere met dit LEGO Ideas Schip in een fles. Deze set omvat een zeer gedetailleerd schip met kajuit van de kapitein, kanonnen, masten, een kraaiennest en bedrukte zeilelementen. Plaats het schip in de fles gemaakt van LEGO stenen met bouwbare kurk, lakzegelelement en waterelementen aan de binnenkant. Zet het model vervolgens op de standaard met daarop een naamplaatje met daarop 'Leviathan', de naam van het schip, een ingebouwd 'kompas' (werkt niet echt) met kompasroos en bewegende naald, en wereldbolelementen. Dit bouwspeelgoed is inclusief een boekje met informatie over de fan die deze nostalgische set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers die hem hebben ontwikkeld.

 • De set omvat een fles gemaakt van LEGO stenen, een schip en een standaard om het model tentoon te stellen.
 • De fles heeft een gedetailleerde, bouwbare kurk met lakzegelelement (nieuw vanaf februari 2018) en meer dan 280 doorzichtige blauwe waterelementen binnenin.
 • Het schip heeft een verhoogd dek aan het achtersteven, een kajuit voor de kapitein, 6 kanonnen, 3 masten, een kraaiennest en tal van elementen waaronder bedrukte zeilen en een vlag.
 • De standaard omvat een plaatje met daarop'Leviathan', de naam van het schip, een ingebouwd 'kompas' (werkt niet echt) met gedetailleerde kompasroos en beweegbare goudkleurige naald, 2 wereldbolelementen en goudkleurige details.
 • Inclusief een boekje met bouwinstructies en informatie over de fan die de set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers die hem hebben ontwikkeld.
 • Dit bouwspeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
 • De fles op standaard is ca. 10 cm hoog, 31 cm breed en 10 cm diep.
 • Het schip is ca. 8 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed.

Specificaties LEGO 92177 Schip in een fles

Officiële naam
LEGO Schip in een fles
SKU
92177
EAN
5702016956344
Stenen
962
Thema
LEGO Ideas
Leeftijd
12+ jaar
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 74,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.