LEGO House 21037

Bouw ons eigen LEGO House na!

lego house 21037
 • 774 Stenen
 • LEGO Architecture Thema
 • 21037 SKU

Beleef de magie van het enige echte LEGO House met dit fantastische, vrolijk gekleurde LEGO Architecture model met 21 unieke, in elkaar grijpende ruimtes, transparante gevelelementen, veelkleurig dak, dakterrassen en enorme buitentrappen. Haal het steenvormige sluitelement van het dak eraf en je krijgt toegang tot het grote binnenplein, compleet met de trap en de LEGO …

Lees meer...

Prijzen LEGO House 21037

Lego.com LEGO.com € 49,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Architecture sets

Omschrijving LEGO House 21037

Beleef de magie van het enige echte LEGO House met dit fantastische, vrolijk gekleurde LEGO Architecture model met 21 unieke, in elkaar grijpende ruimtes, transparante gevelelementen, veelkleurig dak, dakterrassen en enorme buitentrappen. Haal het steenvormige sluitelement van het dak eraf en je krijgt toegang tot het grote binnenplein, compleet met de trap en de LEGO Boom der Creativiteit. Dit gedetailleerde LEGO model is ontwikkeld om liefhebbers van architectuur, reizen, geschiedenis en design een interessante en uitdagende bouwervaring te bieden. De set is zeer geschikt als displaymodel voor thuis of op kantoor.

 • Een fascinerende LEGO interpretatie van een echt bestaand architectuur-icoon: het LEGO House.
 • Met 21 unieke, in elkaar grijpende, vierkante ruimtes, transparante gevelelementen, een veelkleurig dak en enorme buitentrappen.
 • Haal het steenvormige sluitelement van het dak eraf en krijg toegang tot het grote binnenplein, compleet met de trap en de LEGO Boom der Creativiteit.
 • Inclusief decoratief "LEGO House"-naamplaatje.
 • Het bijgeleverde boekje bevat details van het ontwerp en informatie over de architectuur en de historie van het gebouw (alleen in het Engels en Deens).
 • De LEGO Architecture serie is een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, geschiedenis en design.
 • Deze set bestaat uit meer dan 770 LEGO stenen.
 • Afmetingen: ca. 6 cm hoog, 22 cm breed en 19 cm diep.

Specificaties LEGO House 21037

Officiële naam
LEGO House
SKU
21037
Stenen
774
Thema
LEGO Architecture
Leeftijd
12+ jaar
LEGO prijs
€ 49,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.