LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Bouw een Fender Stratocaster gitaar na in LEGO stijl

lego 21329 ideas fender stratocaster
  • 1074 Stenen
  • LEGO Ideas Thema
  • 21329 SKU

Maak zelf een Fender Stratocaster gitaar en 65 Princeton Reverb versterker uit de jaren 70 met deze LEGO Ideas set (21329). Denk terug aan alle legendarische artiesten die met een Stratocaster hebben opgetreden terwijl je alle authentieke details toevoegt, zoals de verstelbare whammy bar, pick-upschakelaar en stemschroeven. De bouwbare versterker heeft afneembare panelen, zodat je …

Lees meer...

Prijzen LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

LEGO.com LEGO.com € 119,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Ideas sets

Omschrijving LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Maak zelf een Fender Stratocaster gitaar en 65 Princeton Reverb versterker uit de jaren 70 met deze LEGO Ideas set (21329). Denk terug aan alle legendarische artiesten die met een Stratocaster hebben opgetreden terwijl je alle authentieke details toevoegt, zoals de verstelbare whammy bar, pick-upschakelaar en stemschroeven. De bouwbare versterker heeft afneembare panelen, zodat je het moederbord, de reverb tank en de luidspreker goed kunt bekijken. Met rubberen kabels om hem met de gitaar en het effectpedaal te verbinden.

Bijzondere blikvanger
Er zijn stenen om de gitaar in het rood of zwart te bouwen, plectrums in 4 kleuren en een opklapbare standaard voor het model. Plus een sticker van het Fender logo gemaakt van LEGO stenen, die je op je echte gitaar of versterker kunt plakken.

Cool verzamelmodel
Deze bouwset maakt deel uit van een collectie LEGO sets voor volwassenen. Het is een superleuk cadeau voor gitaristen, Fender fans, muziekliefhebbers en enthousiaste LEGO bouwers.

  • Bouw een legendarische gitaar na met dit prachtig gedetailleerde LEGO Ideas bouw- en displaymodel (21329) van een Fender Stratocaster gitaar en een bouwbare Fender 65 Princeton Reverb versterker uit de jaren 70.
  • De gitaar heeft een verstelbare whammy bar, pick-upschakelaar en stemschroeven, zes snaren, stickers met het Fender logo en een stoffen band. Met de extra stenen kun je kiezen voor een rode of zwarte gitaar.
  • De versterker heeft afneembare panelen zodat je het moederbord, de reverb tank, de luidspreker en andere details aan de binnenkant kunt bekijken, plus logostickers en kabels om hem met de gitaar en het effectpedaal te verbinden.
  • Inclusief een opklapbare standaard voor de gitaar, miniatuur 'plectrums' in 4 verschillende kleuren en een sticker van het Fender logo gemaakt van LEGO stenen die je op je echte gitaar of versterker kunt plakken.
  • De gitaar is ca. 36 cm lang, 11 cm breed en 3 cm diep. Dit LEGO displaymodel is een cool cadeau voor gitaristen, muziekliefhebbers en fans van de Fender Stratocaster gitaar.
  • Leuk om alleen te bouwen of samen met vrienden en familie. Deel jouw liefde voor deze beroemde gitaar, muziek en/of bouwen met LEGO stenen.
  • Deze 1079-delige set wordt geleverd met een boekje over de geschiedenis van de Fender Stratocaster gitaar, de fan die de set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers ervan, plus stapsgewijze instructies voor een plezierige bouwervaring.
  • Deze coole bouwset deed mee aan de LEGO Ideas wedstrijd 'Dat klinkt ons als muziek in de oren' en werd gekozen uit de beste 9 inzendingen als volgende LEGO Ideas set door het LEGO Ideas comité.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze goed op elkaar passen en stevige modellen opleveren. Dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO stenen en onderdelen worden op alle mogelijke manieren getest om ervoor te zorgen dat elke LEGO set voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Officiële naam
LEGO Ideas Fender Stratocaster
SKU
21329
UPC
673419350334
Stenen
1074
Thema
LEGO Ideas
Leeftijd
18+ jaar
LEGO prijs
€ 119,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.