LEGO Jake Sully en zijn avatar 40554

LEGO Avatar BrickHeadz verzamelset

lego 40554 jake sully en zijn avatar
  • 246 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40554 SKU

Fans van LEGO BrickHeadz en liefhebbers van de film Avatar zullen weg zijn van deze Jake Sully en zijn avatar (40554) set, waarin Jake te zien is in zijn menselijke vorm, met een bevestigbare rolstoel, en als avatar met zijn Na'vi-speer. De beide versies van het personage staan op een stevige basisplaat, zodat ze perfect …

Lees meer...

Prijzen LEGO Jake Sully en zijn avatar 40554

LEGO.com LEGO.com € 19,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO Jake Sully en zijn avatar 40554

Fans van LEGO BrickHeadz en liefhebbers van de film Avatar zullen weg zijn van deze Jake Sully en zijn avatar (40554) set, waarin Jake te zien is in zijn menselijke vorm, met een bevestigbare rolstoel, en als avatar met zijn Na'vi-speer. De beide versies van het personage staan op een stevige basisplaat, zodat ze perfect zijn om mee te spelen en neer te zetten. Verzamelaars van LEGO BrickHeadz sets kunnen bovendien extra lol beleven door modellen te combineren en hun eigen maffe, hybride personages te maken.

  • Verzamel- en bouwset – leuke LEGO BrickHeadz afbeeldingen van Jake Sully en zijn avatar (40554)
  • Een traktatie voor elke gelegenheid  – geef deze set cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of als verrassing aan kinderen en fans van de Avatar-films vanaf 10 jaar
  • Afmetingen – Jake is in menselijke vorm met rolstoel ca. 8 cm hoog en ca. 12 cm hoog als Avatar

Specificaties LEGO Jake Sully en zijn avatar 40554

Officiële naam
LEGO Jake Sully en zijn avatar
SKU
40554
UPC
673419365895
Stenen
246
Thema
LEGO Avatar
LEGO prijs
€ 19,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.