LEGO Uitbreidingsset: Lakitu’s wolkenwereld 71389

Spannende uitbreidingsset met een gevecht tegen Lakitu op een ronddraaiende wolk

lego 71389 uitbreidingsset lakitus wolkenwereld
  • 484 Stenen
  • LEGO Super Mario Thema
  • 71389 SKU

Breid je LEGO Super Mario wereld uit met een leuke uitdaging met deze Uitbreidingsset: Lakitu's wolkenwereld (71389). Het bevat een wolkenplatform dat ronddraait door LEGO Mario en/of LEGO Luigi (figuren niet inbegrepen) naar voren en achteren te schuiven op de schuifregelaars in de vorm van wolken om Lakitu van zijn wolk te gooien. Inclusief Lakitu, …

Lees meer...

Prijzen LEGO Uitbreidingsset: Lakitu’s wolkenwereld 71389

Lego.com LEGO.com € 27,99 Bekijk
Dreamland.be Dreamland.be € 35,25 Bekijk
Uniekebricks.nl Uniekebricks.nl € 35,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Super Mario sets

Omschrijving LEGO Uitbreidingsset: Lakitu’s wolkenwereld 71389

Breid je LEGO Super Mario wereld uit met een leuke uitdaging met deze Uitbreidingsset: Lakitu's wolkenwereld (71389). Het bevat een wolkenplatform dat ronddraait door LEGO Mario en/of LEGO Luigi (figuren niet inbegrepen) naar voren en achteren te schuiven op de schuifregelaars in de vorm van wolken om Lakitu van zijn wolk te gooien. Inclusief Lakitu, Bullet Bill en Fuzzy figuren, plus een tijdblok voor extra tijd in het level. (Let op: je hebt de startset 71360 of 71387 nodig.)

Werk samen – of juist niet
Kinderen kunnen alleen spelen, samenwerken met of het opnemen tegen een vriend of vriendin die ook een LEGO Mario of LEGO Luigi figuur heeft. Bekijk de gratis LEGO Super Mario app voor de bouwinstructies, creatieve inspiratie en meer.

Eindeloze mogelijkheden
LEGO Super Mario speelgoedsets brengen populaire Super Mario personages tot leven in de echte wereld en zijn ideale cadeaus. Met de startsets, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen fans hun eigen, unieke levels bouwen.

  • Met deze Uitbreidingsset: Lakitu's wolkenwereld (71389) kunnen kinderen digitale munten verdienen en wolken laten ronddraaien. Zo voegen ze nieuwe uitdagingen toe aan hun zelfgebouwde LEGO Super Mario wereld.
  • Inclusief LEGO speelgoedfiguren van 3 beroemde Super Mario vijanden – Lakitu, een Bullet Bill en een Fuzzy, plus een tijdblok waarmee spelers extra tijd kunnen verdienen om het level te voltooien.
  • De set bevat een wolkenplatform dat spelers kunnen ronddraaien door LEGO Mario en/of LEGO Luigi (figuren niet inbegrepen) naar voren en achteren te bewegen op de schuifregelaars in de vorm van wolken.
  • Deze 484-delige speelgoedset is een superleuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 7 jaar die al een LEGO Super Mario startset (71360 of 71387) hebben. Die is vereist om met deze set te kunnen spelen.
  • Leuk om alleen mee te spelen, maar je kunt ook via bluetooth verbinding maken met de LEGO Mario of LEGO Luigi figuur van een vriend of vriendin (extra figuren zijn niet inbegrepen), zodat je bonusmunten kunt verdienen door samen te werken.
  • Deze module is ca. 15 cm hoog, 35 cm breed en 27 cm diep in de basisopstelling en kan op verschillende manieren worden omgebouwd en gecombineerd met andere LEGO Super Mario sets.
  • In de gratis LEGO Super Mario app vind je de bouwinstructies, een veilige omgeving waar kinderen hun ideeën kunnen delen en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.
  • LEGO Super Mario speelgoed om te verzamelen laat een geliefd personage tot leven komen in de echte wereld. Het biedt fans onbegrensde leuke en creatieve mogelijkheden om hun eigen, unieke levels te bedenken, aan te passen en uit te breiden.
  • LEGO onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer consistent en compatibel zijn en goed op elkaar passen.
  • LEGO bouwstenen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Uitbreidingsset: Lakitu’s wolkenwereld 71389

Officiële naam
LEGO Uitbreidingsset: Lakitu’s wolkenwereld
SKU
71389
EAN
5702016912616
UPC
673419340038
Stenen
484
Thema
LEGO Super Mario
LEGO prijs
€ 27,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.