LEGO Uitbreidingsset: Bowsers luchtschip 71391

Geweldig luchtschip van Bowser voor interactief speelplezier en om neer te zetten

lego 71391 uitbreidingsset bowsers luchtschip
  • 1152 Stenen
  • LEGO Super Mario Thema
  • 71391 SKU

Met deze uitbreidingsset (71391) kunnen kinderen Bowsers luchtschip bouwen en hun LEGO Super Mario wereld nog leuker maken. Het schip kan worden ingesteld op de 'vliegmodus' of uitgeklapt voor de 'levelmodus'. Spelers kunnen allerlei uitdagingen voltooien, zoals Bowsers mechahand en een POW-blok om een Rocky Wrench uit zijn schuilplaats te lokken. (Let op: je hebt …

Lees meer...

Prijzen LEGO Uitbreidingsset: Bowsers luchtschip 71391

Dreamland.be Dreamland.be -30% € 69,95 Bekijk
Lego.com LEGO.com € 99,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Super Mario sets

Omschrijving LEGO Uitbreidingsset: Bowsers luchtschip 71391

Met deze uitbreidingsset (71391) kunnen kinderen Bowsers luchtschip bouwen en hun LEGO Super Mario wereld nog leuker maken. Het schip kan worden ingesteld op de 'vliegmodus' of uitgeklapt voor de 'levelmodus'. Spelers kunnen allerlei uitdagingen voltooien, zoals Bowsers mechahand en een POW-blok om een Rocky Wrench uit zijn schuilplaats te lokken. (Let op: je hebt de startset 71360 of 71387 nodig.)

Legendarische vijanden
De set bevat figuren van Kamek, een Rocky Wrench en een Goomba, plus een kanonbuis om aan een level met een tijdslimiet van 90 seconden te beginnen. Kinderen kunnen alleen spelen, samenwerken met een vriend of vriendin of het tegen elkaar opnemen met nog een LEGO Mario of LEGO Luigi figuur. De gratis LEGO Super Mario app bevat de bouwinstructies, creatieve inspiratie en nog veel meer.

Eindeloos speelplezier
LEGO Super Mario speelgoedsets laten geliefde Super Mario personages tot leven komen in de echte wereld. Het zijn prachtige cadeaus voor jonge trendsetters.

  • Met deze coole uitbreidingsset (71391) kunnen kinderen een schitterend model van Bowsers luchtschip bouwen en dat gebruiken om een uniek level toe te voegen aan hun LEGO Super Mario wereld.
  • Inclusief LEGO figuren van 3 Super Mario personages: Kamek, een Rocky Wrench en een Goomba, plus een POW-blok en een kanonbuis om het level mee te beginnen en nog meer digitale munten te verdienen.
  • Wanneer je het luchtschip uitklapt, vinden spelers binnenin een gedetailleerde omgeving met een heleboel uitdagingen. Zo kunnen ze Kameks bezem gebruiken om Bowsers mechahand omver te beuken en een plank om de mast te laten omvallen.
  • Deze 1152-delige speelgoedset is een prachtig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 8 jaar die al een LEGO Super Mario startset (71360 of 71387) hebben. Die is vereist om met deze set te kunnen spelen.
  • Leuk om alleen mee te spelen, maar je kunt ook via bluetooth verbinding maken met de LEGO Mario of LEGO Luigi figuur van een vriend of vriendin (extra figuren zijn niet inbegrepen), zodat je bonusmunten kunt verdienen door samen te werken.
  • Dit luchtschip is ca. 30 cm hoog, 35 cm lang en 19 cm breed in de displayopstelling en kan worden uitgeklapt en op verschillende manieren worden gecombineerd met andere LEGO Super Mario sets.
  • De gratis LEGO Super Mario app bevat de bouwinstructies, inspiratie, een veilige omgeving waar kinderen hun ideeën kunnen delen en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.
  • In de LEGO Super Mario bouw- en speelsets komen Super Mario personages tot leven in de echte wereld. Ze bieden eindeloze leuke, creatieve uitdagingen door de sets uit te breiden, aan te passen en er op interactieve manieren mee te spelen.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen die garanderen dat ze compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO bouwstenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Uitbreidingsset: Bowsers luchtschip 71391

Officiële naam
LEGO Uitbreidingsset: Bowsers luchtschip
SKU
71391
EAN
5702016913309
Stenen
1152
Thema
LEGO Super Mario
LEGO prijs
€ 99,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.