LEGO Tempel van de Eindeloze Zee 71755

Prachtige LEGO NINJAGO onderwaterspeelset met een speelgoedslang

lego 71755 tempel van de eindeloze zee
 • 1060 Stenen
 • LEGO NINJAGO Thema
 • 71755 SKU

Fans van de tv-serie NINJAGO: Seabound worden zeker blij van LEGO 71755. Met deze LEGO set van 1060 steentjes bouw je jouw eigen Tempel van de Eindeloze Zee. Hier kun je, met de zeven bijgeleverde minifiguren, jouw eigen spannende NINJAGO onderwateravonturen gaan beleven. Speel jouw favoriete momenten uit de serie na of verzin je eigen verhalen. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Tempel van de Eindeloze Zee 71755

Dreamland.be Dreamland.be -11% € 97,75 Bekijk
Lego.com LEGO.com € 109,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO NINJAGO sets

Omschrijving LEGO Tempel van de Eindeloze Zee 71755

Fans van de tv-serie NINJAGO: Seabound worden zeker blij van LEGO 71755. Met deze LEGO set van 1060 steentjes bouw je jouw eigen Tempel van de Eindeloze Zee. Hier kun je, met de zeven bijgeleverde minifiguren, jouw eigen spannende NINJAGO onderwateravonturen gaan beleven.

Speel jouw favoriete momenten uit de serie na of verzin je eigen verhalen. Allerlei bekende onderdelen uit de serie zul je terugvinden in de set. Zo bevat de Tempel van de Eindeloze Zee onder andere een laboratorium, een duikboot en de geketende zeeslang Wojira.

Eindeloze zeeavonturen

Met LEGO 71755 kunnen kinderen vanaf negen jaar hun eigen NINJAGO-universum starten of uitbreiden. Er zijn nog veel meer LEGO NINJAGO bouwsets, zowel van NINJAGO: Seabound als van de andere NINJAGO tv-serie. Door de verschillende set te combineren kunnen kinderen hun eigen NINJAGO-avonturen gaan beleven. Zowel boven als onder water.

Bovendien zijn de NINJAGO LEGO sets altijd schitterend om te zien. De set zitten vol typerende details en extra's. Dit maakt de sets ook erg geschikt om neer te zetten op de kinder- of speelkamer. Ook de Tempel van de Eindeloze Zee past hier zeker goed bij.

Kinderen zullen keer op keer willen spelen met de set en in de tussentijd ziet het bouwwerk er indrukwekkend uit. De set is 26 centimeter hoog, 11 centimeter lang en 57 centimeter breed. Daar wil iedereen toch mee spelen?!

Grootse gevechten

Bij de Tempel van de Eindeloze Zee worden zeven minifiguren geleverd. Speel met Scuba Kai, NRG Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar en twee Maaray bewakers de meest spectaculaire gevechten uit de serie na. Of verzin je eigen conflicten.

Weten de slechteriken deze keer te winnen of komen de helden toch weer als winnaars uit de bus? Kunnen de helden de belangrijke storm- en golfamuletten beschermen? Of komen ze in de verkeerde handen. Dat wordt spannend!

 • De ninjaspeelset Tempel van de Eindeloze Zee (71755) bevat een schitterend gedetailleerde onderwaterschuilplaats boordevol coole functies waarmee kinderen alle actie uit de tv-serie NINJAGO: Seabound kunnen naspelen.
 • Inclusief 7 minifiguren: Scuba Kai, NRG Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar en 2 Maaray bewakers, waarmee alle ingrediënten aanwezig zijn voor grootse gevechten onder de waterspiegel.
 • De speelgoedtempel bevat een laboratorium, een gevangenis, een duikboot, een mantarog, de zeeslang Wojira in ketenen, plus 2 amuletten met een displaystandaard.
 • Deze speelset met maar liefst 1060 onderdelen is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 9 jaar die van leuke bouwprojecten houden en graag als ninja's spelen.
 • De Tempel van de Eindeloze Zee is ca. 26 cm hoog, 11 cm lang en 57 cm breed – een opvallend formaat waarmee het zeker indruk weet te maken.
 • Bekijk ook de andere sets uit de NINJAGO: Seabound tv-serie, waaronder de Ninja sub-speeder (71752), Lloyd's Hydro Mech (71750) en de Waterdraak (71754).
 • LEGO NINJAGO speelgoed neemt kinderen mee naar een spannende fantasiewereld boordevol actie, waar ze het samen met hun ninjahelden urenlang kunnen opnemen tegen een heleboel schurken.
 • LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar heb je echt geen ninjakrachten voor nodig!
 • LEGO bouwstenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, dus je kinderen zijn in veilige handen met LEGO speelsets.

Specificaties LEGO Tempel van de Eindeloze Zee 71755

Officiële naam
LEGO Tempel van de Eindeloze Zee
SKU
71755
EAN
5702016912333
Stenen
1060
Thema
LEGO NINJAGO
LEGO prijs
€ 109,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.