LEGO De Hoopty 76232

Breng de actie uit Marvel Studios' The Marvels tot leven met het superheldenruimteschip de Hoopty en een reeks bekende minifiguren uit de film

the hoopty 76232
  • 420 Stenen
  • LEGO Marvel Thema
  • 76232 SKU

Geef een jonge superheld de actie van Marvel Studios' The Marvels in handen met LEGO Marvel De Hoopty (76232). Kinderen vanaf 8 jaar gaan mee met bekende minifiguren uit het Marvel Cinematic Universe voor intergalactische avonturen aan boord van het supercoole ruimteschip uit de film. Nauwkeurige replica van het ruimteschip uit Marvel Studios' The Marvels. Breng …

Lees meer...

Prijzen LEGO De Hoopty 76232

Dreamland.be Dreamland.be € 94,95 Bekijk
LEGO.com LEGO.com € 94,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Marvel sets

Omschrijving LEGO De Hoopty 76232

Geef een jonge superheld de actie van Marvel Studios' The Marvels in handen met LEGO Marvel De Hoopty (76232). Kinderen vanaf 8 jaar gaan mee met bekende minifiguren uit het Marvel Cinematic Universe voor intergalactische avonturen aan boord van het supercoole ruimteschip uit de film.

Nauwkeurige replica van het ruimteschip uit Marvel Studios' The Marvels
Breng de verbeelding van een kind tot leven aan boord van het spectaculaire Hoopty ruimteschip. Terwijl ze het ene avontuur na het andere beleven, kunnen kinderen de 2 noppenschieters gebruiken als bescherming tegen aanvallen. Door de cockpit van de Hoopty te openen krijgen ze toegang tot de wetenschappelijke apparatuur, lp's en andere accessoires van het ruimteschip. Er is ook ruimte voor de bemanning van 3 minifiguren: Captain Marvel, Ms. Marvel en Photon – plus Goose de Flerken. Voor extra digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

  • tbd-LSH-movie-2022

Specificaties LEGO De Hoopty 76232

Officiële naam
LEGO De Hoopty
SKU
76232
Stenen
420
Thema
LEGO Marvel
LEGO prijs
€ 94,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.