LEGO Lunchtas – Ruimtewandeling 5008684

Geweldige lunchtas voor ruimteliefhebbers

lunch bag space walk 5008684
  • LEGO City Thema
  • 5008684 SKU

Droom elke pauze van spannende ruimtemissies met de LEGO City Lunchtas – Ruimtewandeling. Deze waterbestendige, zachte koeltas met ruimtethema is een geweldig cadeau voor kinderen en fans vanaf 3 jaar. De tas heeft een geïsoleerd, gemakkelijk schoon te maken vak om eten en drinken koel te houden. Het mesh vakje aan de binnenkant is handig …

Lees meer...

Prijzen LEGO Lunchtas – Ruimtewandeling 5008684

Lego.com LEGO.com € 22,00 Bekijk

Bekijk meer LEGO City sets

Omschrijving LEGO Lunchtas – Ruimtewandeling 5008684

Droom elke pauze van spannende ruimtemissies met de LEGO City Lunchtas – Ruimtewandeling. Deze waterbestendige, zachte koeltas met ruimtethema is een geweldig cadeau voor kinderen en fans vanaf 3 jaar. De tas heeft een geïsoleerd, gemakkelijk schoon te maken vak om eten en drinken koel te houden. Het mesh vakje aan de binnenkant is handig voor het opbergen van bestek, servetten, sauszakjes of koelelementen. De tas heeft ook een gepolsterde handgreep met gesp voor eenvoudige bevestiging aan de bijpassende rugzak (apart verkrijgbaar).

  • Ruimtecadeau voor kinderen en LEGO fans vanaf 3 jaar– houd eten en drinken koel in de LEGO City Lunchtas – Ruimtewandeling met afbeeldingen met ruimtethema en een geïsoleerd vak met een inhoud van 5 liter
  • Duurzaam en praktisch – deze waterbestendige, zachte koeltas is gemaakt van rPET-materiaal en heeft een mesh vakje aan de binnenkant voor koelelementen, sauszakjes, bestek of servetten
  • Afmetingen – deze lunchtas is ca. 22 cm hoog, 19 cm breed en 10 cm diep en heeft een gepolsterde handgreep met gesp die aan de bijpassende rugzak kan worden bevestigd (apart verkrijgbaar)

Specificaties LEGO Lunchtas – Ruimtewandeling 5008684

Officiële naam
LEGO Lunchtas – Ruimtewandeling
SKU
5008684
Thema
LEGO City
LEGO prijs
€ 22,00

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.