LEGO Opvouwbare tas met minifiguurprint 5008687

Een compacte draagtas in LEGO stijl

minifigure packable tote 5008687
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 5008687 SKU

Wees altijd voorbereid op spontane uitstapjes naar het strand, de speelgoedwinkel en nog veel meer met de LEGO Opvouwbare tas met minifiguurprint. Deze ruime, herbruikbare tas is een leuk en praktisch cadeau voor LEGO fans vanaf 3 jaar en is gemaakt van duurzaam polyester en voorzien van een all-over print van LEGO minifiguurgezichten. Hij kan …

Lees meer...

Prijzen LEGO Opvouwbare tas met minifiguurprint 5008687

Lego.com LEGO.com € 20,00 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO Opvouwbare tas met minifiguurprint 5008687

Wees altijd voorbereid op spontane uitstapjes naar het strand, de speelgoedwinkel en nog veel meer met de LEGO Opvouwbare tas met minifiguurprint. Deze ruime, herbruikbare tas is een leuk en praktisch cadeau voor LEGO fans vanaf 3 jaar en is gemaakt van duurzaam polyester en voorzien van een all-over print van LEGO minifiguurgezichten. Hij kan worden opgevouwen in zijn eigen binnenzakje en heeft een ophanglus om hem gemakkelijk aan een haak te kunnen hangen.

  • LEGO Opvouwbare tas met minifiguurprint – deze herbruikbare, waterbestendige tas is een leuk cadeau voor LEGO fans vanaf 3 jaar en is gemaakt van duurzaam polyester en voorzien van een all-over print van LEGO minifiguurgezichten
  • Neem hem overal mee naartoe – als hij is opgevouwen en niet wordt gebruikt, heeft de draagtas een rubberen lus om hem op te hangen
  • Compact en praktisch – de tas is ca. 43 cm hoog, 45 cm breed en 22 cm diep. Opgevouwen is het zakje ca. 12 cm hoog en 11 cm breed.

Specificaties LEGO Opvouwbare tas met minifiguurprint 5008687

Officiële naam
LEGO Opvouwbare tas met minifiguurprint
SKU
5008687
Thema
LEGO Minifiguren
LEGO prijs
€ 20,00

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.