LEGO Piglin sleutelhanger 854244

Piglin minifiguur om aan je spullen te bevestigen

piglin keyring 854244
  • LEGO Minecraft Thema
  • 854244 SKU

Minecraft spelers weten dat piglins voorkomen in het Nether bioom van de game. Maar nu kunnen ze hun piglin overal mee naartoe nemen! De LEGO Minecraft Piglin sleutelhanger (854244) kan aan sleutels, tassen, rugzakken en meer worden vastgemaakt. De sterke metalen ketting en ring zorgen ervoor dat de piglin minifiguur stevig vastzit, zodat hij je …

Lees meer...

Prijzen LEGO Piglin sleutelhanger 854244

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minecraft sets

Omschrijving LEGO Piglin sleutelhanger 854244

Minecraft spelers weten dat piglins voorkomen in het Nether bioom van de game. Maar nu kunnen ze hun piglin overal mee naartoe nemen! De LEGO Minecraft Piglin sleutelhanger (854244) kan aan sleutels, tassen, rugzakken en meer worden vastgemaakt. De sterke metalen ketting en ring zorgen ervoor dat de piglin minifiguur stevig vastzit, zodat hij je dierbare bezittingen nooit verlaat. Deze grappige sleutelhanger is een praktisch cadeau voor Minecraft spelers van 10 jaar en ouder.

  • Sleutelhanger met LEGO minifiguur – een piglin minifiguur, bevestigd aan een stevige metalen ketting en sleutelring (kan niet worden losgemaakt)
  • Leuk en handig – de metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp om iedereen te laten weten dat je een Minecraft fan bent
  • Cadeau-idee voor kinderen – de LEGO Minecraft Piglin sleutelhanger is ca. 9 cm lang en een leuke verrassing voor elke Minecraft fan

Specificaties LEGO Piglin sleutelhanger 854244

Officiële naam
LEGO Piglin sleutelhanger
SKU
854244
UPC
673419379632
Thema
LEGO Minecraft
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.