LEGO Scarlet Witch sleutelhanger 854241

Minifiguur van Scarlet Witch om aan je spullen te bevestigen

scarlet witch keyring 854241
  • LEGO Marvel Thema
  • 854241 SKU

Geef een Marvel filmfan deze LEGO Marvel Scarlet Witch sleutelhanger (854241) cadeau om een sleutelbos, tas of rugzak de stijl van een superheld te geven. De stevige metalen ring en ketting met daaraan bevestigd een minifiguur van Wanda Maximoffs alter ego, de Scarlet Witch, is een leuke en praktische cadeautip voor kinderen vanaf 6 jaar. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Scarlet Witch sleutelhanger 854241

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Marvel sets

Omschrijving LEGO Scarlet Witch sleutelhanger 854241

Geef een Marvel filmfan deze LEGO Marvel Scarlet Witch sleutelhanger (854241) cadeau om een sleutelbos, tas of rugzak de stijl van een superheld te geven. De stevige metalen ring en ketting met daaraan bevestigd een minifiguur van Wanda Maximoffs alter ego, de Scarlet Witch, is een leuke en praktische cadeautip voor kinderen vanaf 6 jaar.

  • Sleutelhanger met LEGO minifiguur – een Scarlet Witch minifiguur, bevestigd aan een stevige metalen ketting en sleutelring (kan niet worden losgemaakt)
  • Leuk en handig – de metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp voor een vleugje superheldenstijl, waar je ook bent
  • Cadeau-idee voor kinderen – de Scarlet Witch sleutelhanger is ca. 9 cm lang en een leuk cadeau voor fans van LEGO speelsets en superheldenfilms

Specificaties LEGO Scarlet Witch sleutelhanger 854241

Officiële naam
LEGO Scarlet Witch sleutelhanger
SKU
854241
UPC
673419379601
Thema
LEGO Marvel
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.