LEGO Skelettenzwaard 854260

LEGO NINJAGO speelgoedzwaard voor spannende rollenspellen

skeleton sword 854260
  • LEGO NINJAGO Thema
  • 854260 SKU

NINJAGO fans kunnen spannende actiescènes naspelen met dit supercoole LEGO NINJAGO Skelettenzwaard (854260). Het speelgoedzwaard is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en heeft een groot, opvallend zilverkleurig lemmet en een handvat dat eruit ziet als botten, samengebonden met een rood lint. Hiermee raakt elke kleine ninja geïnspireerd om de NINJAGO fantasiewereld in te duiken en …

Lees meer...

Prijzen LEGO Skelettenzwaard 854260

LEGO.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO NINJAGO sets

Omschrijving LEGO Skelettenzwaard 854260

NINJAGO fans kunnen spannende actiescènes naspelen met dit supercoole LEGO NINJAGO Skelettenzwaard (854260). Het speelgoedzwaard is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en heeft een groot, opvallend zilverkleurig lemmet en een handvat dat eruit ziet als botten, samengebonden met een rood lint. Hiermee raakt elke kleine ninja geïnspireerd om de NINJAGO fantasiewereld in te duiken en urenlang leuk en actief rollenspel te beleven.

  • NINJAGO speelgoedzwaard – kinderen van 6 jaar en ouder kunnen ontsnappen naar een fantasiewereld vol actie om ten strijde te trekken tegen de slechteriken met dit Skelettenzwaard (854260)
  • Leuk cadeau voor ninjafans – dit speelgoedzwaard is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor creatieve kinderen die graag hun verbeelding gebruiken
  • Afmetingen – het Skelettenzwaard is volledig gemaakt van gerecyclede plastic flessen en is ca. 52 cm hoog

Specificaties LEGO Skelettenzwaard 854260

Officiële naam
LEGO Skelettenzwaard
SKU
854260
UPC
673419380973
Thema
LEGO NINJAGO
LEGO prijs
€ 9,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.