LEGO Sonic the Hedgehog 40627

Breng een eerbetoon aan de Blauwe Waas met een bouwbaar model van Sonic

sonic the hedgehog 40627
  • 139 Stenen
  • LEGO Sonic the Hedgehog Thema
  • 40627 SKU

Fans van Sonic the Hedgehog zullen het geweldig vinden om even niet op een scherm te kijken en een eerbetoon te brengen aan hun favoriete blauwe held. Deze LEGO BrickHeadz Sonic the Hedgehog (40627) set is inclusief een bouwplaat en vormt een leuke blikvanger op je bureau of naast je gamecomputer. Een ideaal cadeau voor …

Lees meer...

Prijzen LEGO Sonic the Hedgehog 40627

LEGO.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Sonic the Hedgehog sets

Omschrijving LEGO Sonic the Hedgehog 40627

Fans van Sonic the Hedgehog zullen het geweldig vinden om even niet op een scherm te kijken en een eerbetoon te brengen aan hun favoriete blauwe held. Deze LEGO BrickHeadz Sonic the Hedgehog (40627) set is inclusief een bouwplaat en vormt een leuke blikvanger op je bureau of naast je gamecomputer. Een ideaal cadeau voor Sonic fans van 10 jaar en ouder.

  • Bouw Sonic the Hedgehog na in BrickHeadz stijl – een cadeau voor Sonic fans van 10 jaar en ouder
  • Een leuk displaymodel – deze LEGO BrickHeadz Sonic the Hedgehog (40627) set bevat een bouwplaat, zodat fans een blikvanger kunnen maken voor op hun bureau of naast hun gamecomputer
  • Afmetingen – Sonic the Hedgehog is ca. 8 cm hoog

Specificaties LEGO Sonic the Hedgehog 40627

Officiële naam
LEGO Sonic the Hedgehog
SKU
40627
Stenen
139
Thema
LEGO Sonic the Hedgehog
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.