LEGO Sonic the Hedgehog sleutelhanger 854239

Sleutelhanger met Sonic the Hedgehog minifiguur

sonic the hedgehog keyring 854239
  • LEGO Sonic the Hedgehog Thema
  • 854239 SKU

De LEGO Sonic the Hedgehog sleutelhanger (854239) geeft fans van de Blauwe Waas een handig accessoire met een leuke minifiguur. Of je de sleutelhanger nu aan je sleutels, tas, rugzak of iets anders bevestigt: de stevige metalen ring en ketting zorgen ervoor dat de snelle egel stevig vast blijft zitten. Deze leuke sleutelhanger is een …

Lees meer...

Prijzen LEGO Sonic the Hedgehog sleutelhanger 854239

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Sonic the Hedgehog sets

Omschrijving LEGO Sonic the Hedgehog sleutelhanger 854239

De LEGO Sonic the Hedgehog sleutelhanger (854239) geeft fans van de Blauwe Waas een handig accessoire met een leuke minifiguur. Of je de sleutelhanger nu aan je sleutels, tas, rugzak of iets anders bevestigt: de stevige metalen ring en ketting zorgen ervoor dat de snelle egel stevig vast blijft zitten. Deze leuke sleutelhanger is een praktisch cadeau voor Sonic fans van 10 jaar en ouder.

  • Sleutelhanger met LEGO Sonic minifiguur – een Sonic the Hedgehog minifiguur, bevestigd aan een stevige metalen ketting en sleutelring (kan niet worden losgemaakt)
  • Leuk en handig – de metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp voor wat Sonic snelheid
  • Cadeau-idee voor kinderen – de LEGO Sonic the Hedgehog sleutelhanger is ca. 8 cm lang en geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder

Specificaties LEGO Sonic the Hedgehog sleutelhanger 854239

Officiële naam
LEGO Sonic the Hedgehog sleutelhanger
SKU
854239
UPC
673419382663
Thema
LEGO Sonic the Hedgehog
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.