LEGO Steve sleutelhanger 854243

Zeldzaam

Steve minifiguur om aan je spullen te bevestigen

steve keyring 854243
  • LEGO Minecraft Thema
  • 854243 SKU

Minecraft spelers kunnen een van de grootste helden uit de game overal mee naartoe nemen met de LEGO Minecraft Steve sleutelhanger (854243). Of je de sleutelhanger nu aan je sleutels, tas, rugzak of iets anders bevestigt: de bekende LEGO Minecraft minifiguur blijft stevig vastzitten dankzij een sterke metalen ketting en ring. Deze grappige sleutelhanger is …

Lees meer...

Prijzen LEGO Steve sleutelhanger 854243

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minecraft sets

Omschrijving LEGO Steve sleutelhanger 854243

Minecraft spelers kunnen een van de grootste helden uit de game overal mee naartoe nemen met de LEGO Minecraft Steve sleutelhanger (854243). Of je de sleutelhanger nu aan je sleutels, tas, rugzak of iets anders bevestigt: de bekende LEGO Minecraft minifiguur blijft stevig vastzitten dankzij een sterke metalen ketting en ring. Deze grappige sleutelhanger is een praktisch cadeau voor Minecraft spelers van 10 jaar en ouder.

  • Sleutelhanger met LEGO minifiguur – een Steve minifiguur, bevestigd aan een stevige metalen ketting en sleutelring (kan niet worden losgemaakt)
  • Leuk en handig – de metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp om iedereen te laten weten dat je een Minecraft fan bent
  • Cadeau-idee voor kinderen – de LEGO Minecraft Steve sleutelhanger is ca. 9 cm lang en een leuke verrassing voor elke Minecraft fan

Specificaties LEGO Steve sleutelhanger 854243

Officiële naam
LEGO Steve sleutelhanger
SKU
854243
EAN
673419379625
UPC
673419379625
Thema
LEGO Minecraft
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.