LEGO Opberghoofd – klein, pompoen 5006590

Klein LEGO opberghoofd - maakt opruimen nog leuker

storage head small pumpkin 5006590
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 5006590 SKU

Dit oranje LEGO opberghoofd is ideaal voor het bewaren van LEGO stenen, kantooraccessoires en andere kleine spulletjes. Deze grote versie van het klassieke LEGO minifiguurhoofd is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft het gezicht van een lachende pompoen. Het hoofd heeft een afneembaar deksel waardoor je het goed kunt gebruiken om traktaties uit te delen …

Lees meer...

Prijzen LEGO Opberghoofd – klein, pompoen 5006590

LEGO.com LEGO.com € 16,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO Opberghoofd – klein, pompoen 5006590

Dit oranje LEGO opberghoofd is ideaal voor het bewaren van LEGO stenen, kantooraccessoires en andere kleine spulletjes. Deze grote versie van het klassieke LEGO minifiguurhoofd is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft het gezicht van een lachende pompoen. Het hoofd heeft een afneembaar deksel waardoor je het goed kunt gebruiken om traktaties uit te delen met Halloween. Het geeft elke kamer een griezelig tintje en is eenvoudig te combineren met andere LEGO meubels.

  • Stijlvol en leuk – groot LEGO minifiguurhoofd met een afneembaar deksel in de vorm van een uitgesneden pompoen.
  • Een gezicht voor elke fan – deze stapelbare opbergoplossing is gemaakt van duurzaam polypropyleen en verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
  • Handig voor kleine dingen – ca. 18 cm hoog met een diameter van ca. 16 cm. Deze opbergdoos is ideaal om al je kleine alledaagse spulletjes in te bewaren.

Specificaties LEGO Opberghoofd – klein, pompoen 5006590

Officiële naam
LEGO Opberghoofd – klein, pompoen
SKU
5006590
Thema
LEGO Minifiguren
LEGO prijs
€ 16,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.