LEGO Opberghoofd – klein, skelet 5006591

Kleine LEGO bewaardoos in de vorm van een schedel

storage head small skeleton 5006591
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 5006591 SKU

LEGO fans zullen het geweldig vinden om hun kleine spulletjes op te ruimen in dit griezelige LEGO opberghoofd. Het is ideaal voor het bewaren van LEGO stenen, kantoorbenodigdheden enzovoort en geeft elke kamer een griezelig tintje. Deze grote versie van het bekende LEGO minifiguurhoofd is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een afneembaar deksel en …

Lees meer...

Prijzen LEGO Opberghoofd – klein, skelet 5006591

LEGO.com LEGO.com € 16,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO Opberghoofd – klein, skelet 5006591

LEGO fans zullen het geweldig vinden om hun kleine spulletjes op te ruimen in dit griezelige LEGO opberghoofd. Het is ideaal voor het bewaren van LEGO stenen, kantoorbenodigdheden enzovoort en geeft elke kamer een griezelig tintje. Deze grote versie van het bekende LEGO minifiguurhoofd is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een afneembaar deksel en een glimlachend skeletgezicht. Ook handig voor halloweenfeestjes. Eenvoudig te combineren met andere LEGO meubels.

  • Griezelige opbergruimte – groot LEGO minifiguurhoofd met afneembaar deksel en de gezichtsuitdrukking van een glimlachende schedel.
  • Een gezicht voor elke fan – deze stapelbare opbergoplossing is gemaakt van duurzaam polypropyleen en verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
  • Handig voor kleine dingen – ca. 18 cm hoog met een diameter van ca. 16 cm. Deze kleine opbergdoos is ideaal om al je kleine alledaagse spulletjes in te bewaren.

Specificaties LEGO Opberghoofd – klein, skelet 5006591

Officiële naam
LEGO Opberghoofd – klein, skelet
SKU
5006591
Thema
LEGO Minifiguren
LEGO prijs
€ 16,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.