LEGO Dokter Flieber sleutelhanger 5007535

LEGO sleutelhanger met minifiguur van dokter Flieber

dr flieber key chain 5007535
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 5007535 SKU

Verras een LEGO fan of een arts of verpleegkundige in de dop met een sleutelhanger van een alledaagse held! Deze Dokter Flieber sleutelhanger bestaat uit een LEGO minifiguur die is bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring. De minifiguur heeft een verstelbaar hoofd, armen en handen en een aan-uitknop op de borst voor het …

Lees meer...

Prijzen LEGO Dokter Flieber sleutelhanger 5007535

Lego.com LEGO.com € 15,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO Dokter Flieber sleutelhanger 5007535

Verras een LEGO fan of een arts of verpleegkundige in de dop met een sleutelhanger van een alledaagse held! Deze Dokter Flieber sleutelhanger bestaat uit een LEGO minifiguur die is bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring. De minifiguur heeft een verstelbaar hoofd, armen en handen en een aan-uitknop op de borst voor het ledlampje aan de onderkant. Met de ring bevestig je de sleutelhanger veilig aan je sleutelbos, rugzak, handtas, keycord en andere spullen.

  • LEGO sleutelhanger met minifiguur – de minifiguur van dokter Flieber heeft een verstelbaar hoofd, armen en handen en is bevestigd aan een stevige metalen ketting en sleutelring. De minifiguur kan niet worden losgemaakt van de ketting
  • Handige zaklamp – op de borst van de minifiguur bevindt zich een aan-uitknop voor het ledlampje aan de onderkant, dat op 2 duurzame CR2025-batterijen werkt (inbegrepen)
  • Cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder – de sleutelhanger met ingebouwde zaklamp is ca. 8 cm lang en zorgt ervoor dat je je spullen altijd bij de hand hebt

Specificaties LEGO Dokter Flieber sleutelhanger 5007535

Officiële naam
LEGO Dokter Flieber sleutelhanger
SKU
5007535
Thema
LEGO Minifiguren
LEGO prijs
€ 15,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.