LEGO 40403 Dag van de Alfabetisering

Stimuleer kinderen om te gaan lezen met deze leuke bouwset

lego 40403 dag van de alfabetisering
  • 54 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 40403 SKU

Trakteer jonge bouwers op een schattig LEGO® minimodel. Iedere maand ligt er een nieuwe in de winkel. In september is het tijd om stil te staan bij de alfabetisering met deze bouwset van een eenhoorn (40403).Deze 54-delige bouwset is een leuk cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die schattige LEGO® figuren verzamelen en voor iedereen …

Lees meer...

Prijzen LEGO 40403 Dag van de Alfabetisering

Lego.com LEGO.com € 2,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 40403 Dag van de Alfabetisering

  • Trakteer jonge bouwers op een schattig LEGO minimodel. Iedere maand ligt er een nieuwe in de winkel. In september is het tijd om stil te staan bij de alfabetisering met deze bouwset van een eenhoorn (40403).
  • Deze 54-delige bouwset is een leuk cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die schattige LEGO figuren verzamelen en voor iedereen die graag wil kennismaken met het bouwen met LEGO stenen.
  • De eenhoorn is ca. 6 cm hoog – het ideale formaat om een bureau mee op te fleuren. De set is compatibel met alle LEGO sets. Kinderen kunnen hem dus combineren met andere LEGO speelsets die ze thuis hebben.

Specificaties LEGO 40403 Dag van de Alfabetisering

Officiële naam
LEGO Dag van de Alfabetisering
SKU
40403
EAN
5702016720181
Stenen
54
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 2,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.