LEGO Mini Disney kasteel 40478

Bouwbare LEGO miniatuurversie van het kasteel in het Magic Kingdom park!

lego 40478 mini disney kasteel
  • 567 Stenen
  • LEGO Disney Thema
  • 40478 SKU

Vier de 50e verjaardag van het Walt Disney World Resort met deze LEGO ǀ Disney Mini Disney kasteel (40478) set! Fans van het beroemde Disney Magic Kingdom park kunnen het opvallende Walt Disney World Resort kasteel van Assepoester nabouwen, compleet met glanzende blauwe torens, goudkleurige torenpunten en een klassieke Mickey Mouse minifiguur. Dit unieke model …

Lees meer...

Prijzen LEGO Mini Disney kasteel 40478

LEGO.com LEGO.com € 39,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 59,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO Mini Disney kasteel 40478

Vier de 50e verjaardag van het Walt Disney World Resort met deze LEGO ǀ Disney Mini Disney kasteel (40478) set! Fans van het beroemde Disney Magic Kingdom park kunnen het opvallende Walt Disney World Resort kasteel van Assepoester nabouwen, compleet met glanzende blauwe torens, goudkleurige torenpunten en een klassieke Mickey Mouse minifiguur. Dit unieke model om neer te zetten is een prachtig cadeau voor een verjaardag, feestdag of andere speciale gelegenheid.

  • Disney fans van alle leeftijden zullen dol zijn op deze prachtige miniatuurversie van het Walt Disney World Resort kasteel van Assepoester uit Disney's Magic Kingdom park in Florida, plus een klassieke Mickey Mouse minifiguur.

  • Deze 567-delige bouwset is een geweldig cadeau voor kinderen van 12 jaar en ouder en vormt een unieke aanvulling op elke Disney verzameling.
  • Het model is ca. 21 cm hoog, 14 cm breed en 13 cm diep. Dit LEGO ǀ Disney Mini Disney kasteel is een opvallende verschijning die een mooi plaatsje verdient in je huis of op kantoor.

Specificaties LEGO Mini Disney kasteel 40478

Officiële naam
LEGO Mini Disney kasteel
SKU
40478
UPC
673419345798
Stenen
567
Thema
LEGO Disney
Categorie
kasteel
Leeftijd
12+ jaar
LEGO prijs
€ 39,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.