LEGO Minions Kung Fu training​ 40511

Een leuke accessoireset voor Minions fans met 4 minifiguren

lego 40511 minions kung fu training%e2%80%8b
  • 54 Stenen
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 40511 SKU

Verras een Minions fan met deze LEGO Minions: Minions Kung Fu training (40511) set. Er zijn 4 minifiguren: Minions Bob en Kevin plus Gru en Belle Bottom, zodat kinderen hun eigen ondeugende avonturen kunnen beleven met hun favoriete personages. De set bevat allerlei leuke accessoires om de rollenspellen pas echt tot leven te brengen. Zo …

Lees meer...

Prijzen LEGO Minions Kung Fu training​ 40511

Lego.com LEGO.com € 14,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 26,00 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO Minions Kung Fu training​ 40511

Verras een Minions fan met deze LEGO Minions: Minions Kung Fu training (40511) set. Er zijn 4 minifiguren: Minions Bob en Kevin plus Gru en Belle Bottom, zodat kinderen hun eigen ondeugende avonturen kunnen beleven met hun favoriete personages. De set bevat allerlei leuke accessoires om de rollenspellen pas echt tot leven te brengen. Zo is er een ketting die Belle Bottom kan gebruiken en heeft Gru een lijmpistool. De set bevat ook een trainingspop met 2 oefenwapens die je achterop de dummy kunt vastmaken.

  • LEGO Minions: Minions Kung Fu training (40511) bevat 4 minifiguren: Bob, Kevin, Gru en Belle Bottom – een fantastisch cadeau voor Minions fans vanaf 6 jaar.
  • De set bevat een exclusieve LEGO minifiguur van Belle Bottom.
  • Met oefenwapens die de personages vast kunnen houden, plus een trainingspop waarmee fans hun eigen Minions verhalen boordevol actie kunnen bedenken.

Specificaties LEGO Minions Kung Fu training​ 40511

Officiële naam
LEGO Minions Kung Fu training​
SKU
40511
UPC
673419349925
Stenen
54
Thema
LEGO Minions
LEGO prijs
€ 14,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.