LEGO 43184 Raya en Sisu draak

Laat een kind stralen met een set vol avontuur en ontdekkingen!

LEGO 43184 Raya and the Sisu Dragon
 • 216 Stenen
 • LEGO Disney Thema
 • 43184 SKU

Stimuleer de creativiteit van kinderen met deze spannende LEGO® ǀ Disney Raya en Sisu draak (43184) set. Deze leuke set zit boordevol functies en accessoires voor allerlei fantasierijke rollenspellen.Deze set is gebaseerd op de nieuwe Disney film Raya en de Laatste Draak en bestaat uit een paleispoort, waterval en accessoires, plus een minipoppetje van Raya …

Lees meer...

Prijzen LEGO 43184 Raya en Sisu draak

Lego.com LEGO.com € 29,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO 43184 Raya en Sisu draak

 • Stimuleer de creativiteit van kinderen met deze spannende LEGO ǀ Disney Raya en Sisu draak (43184) set. Deze leuke set zit boordevol functies en accessoires voor allerlei fantasierijke rollenspellen.
 • Deze set is gebaseerd op de nieuwe Disney film Raya en de Laatste Draak en bestaat uit een paleispoort, waterval en accessoires, plus een minipoppetje van Raya en een LEGO figuur van de draak Sisu.
 • De paleispoort beschikt over een geheime kamer met een kleine kist met een diamant, en een waterval die open kan. Combineer de set met de LEGO ǀ Disney Raya en het Hartpaleis (43181) set voor nog meer leuke speelmogelijkheden.
 • Fans van Disney's Raya en de Laatste Draak zullen deze set met zijn vele details en leuke accessoires fantastisch vinden. Met alle functies en inspirerende onderdelen is dit een geweldige beloning voor kinderen vanaf 6 jaar.
 • De prachtige, verstelbare draak Sisu is ca. 24 cm hoog en is ontworpen om keer op keer te bouwen en mee te spelen in allerlei leuke avonturen.
 • Wees innovatief! Je kunt deze set uitstekend combineren met andere LEGO ǀ Disney sets om de fantasie van kinderen op allerlei nieuwe manieren te stimuleren. Het is een cool cadeau waar iedereen het over zal hebben.
 • Gedrukte bouwinstructies zijn fijn, maar digitale Instructions PLUS zijn nog leuker! Met de LEGO Bouwinstructies app kunnen zelfs de jongste bouwers inzoomen op hun modellen en deze tijdens het bouwen visualiseren.
 • Laat kinderen kennismaken met de bijzondere wereld vanDisney's Raya en de Laatste Draak met deze creatieve LEGO ǀ Disney set. Kinderen kunnen allerlei spannende avonturen naspelen met Disney's Raya en Sisu!
 • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 43184 Raya en Sisu draak

Officiële naam
LEGO Raya en Sisu draak
SKU
43184
EAN
5702016746907
UPC
673419327459
Stenen
216
Thema
LEGO Disney
LEGO prijs
€ 29,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.