LEGO Enchanted Treasury 5006808

Betoverend boek voor jonge LEGO Disney Princess fans

lego 5006808 enchanted treasury
  • LEGO Disney Thema
  • 5006808 SKU

In LEGO │ Disney Princess Enchanted Treasury staan kinderen vele magische werelden te wachten. In dit rijk geïllustreerde, 128 pagina's tellende boek maken kinderen kennis met Disney prinsessen en populaire LEGO sets. Ook bevat het een minipoppetje van Disney's Vaiana. Kinderen ontdekken de geheimen van Doornroosjes kasteel, vliegen samen met Jasmine en Aladdin op hun …

Lees meer...

Prijzen LEGO Enchanted Treasury 5006808

LEGO.com LEGO.com € 14,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO Enchanted Treasury 5006808

In LEGO │ Disney Princess Enchanted Treasury staan kinderen vele magische werelden te wachten. In dit rijk geïllustreerde, 128 pagina's tellende boek maken kinderen kennis met Disney prinsessen en populaire LEGO sets. Ook bevat het een minipoppetje van Disney's Vaiana. Kinderen ontdekken de geheimen van Doornroosjes kasteel, vliegen samen met Jasmine en Aladdin op hun vliegende tapijt, gaan met Vaiana mee op een oceaanavontuur en nog veel meer.

  • Een geïllustreerd, gebonden boek van 128 pagina's waarin kinderen kennismaken met LEGO │ Disney Princess personages en hun sprookjesachtige werelden. Inclusief een minipoppetje van Disney's Vaiana.
  • Een magisch cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor LEGO fans van 5 jaar en ouder.
  • Het boek is ca. 23 cm lang en 19 cm breed. Let op: dit boek is in het Engels.

Specificaties LEGO Enchanted Treasury 5006808

Officiële naam
LEGO Enchanted Treasury
SKU
5006808
EAN
9780241409640
Thema
LEGO Disney
LEGO prijs
€ 14,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.