LEGO Pompoenopberghoofd – Groot 5005886

Leuke opbergdoos voor in de kinderkamer

lego pumpkin storage head large 5005886
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 5005886 SKU

Kinderen kunnen hun LEGO stenen en andere kleine spulletjes veilig opbergen in dit iconische LEGO 5005886 Pompoenopberghoofd. Dit grote model in de vorm van een pompoenhoofd van een LEGO-minifiguur is gemaakt van duurzaam plastic. Het hoofd is draagbaar en stapelbaar en een aanwinst voor elke kinderkamer. Verkrijgbaar in twee formaten (klein en groot) met verschillende gezichtsuitdrukkingen. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Pompoenopberghoofd – Groot 5005886

Lego.com LEGO.com € 24,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO Pompoenopberghoofd – Groot 5005886

Kinderen kunnen hun LEGO stenen en andere kleine spulletjes veilig opbergen in dit iconische LEGO 5005886 Pompoenopberghoofd. Dit grote model in de vorm van een pompoenhoofd van een LEGO-minifiguur is gemaakt van duurzaam plastic. Het hoofd is draagbaar en stapelbaar en een aanwinst voor elke kinderkamer. Verkrijgbaar in twee formaten (klein en groot) met verschillende gezichtsuitdrukkingen.

  • Groot, stapelbaar opberghoofd van duurzaam polypropyleen dat eruitziet als een pompoenhoofd van een LEGO minifiguur.
  • Er zijn ook LEGO opberghoofden in de vorm van een jongens- of meisjeshoofd van een minifiguur verkrijgbaar.
  • Afmetingen: ca. 27 cm hoog en een diameter van 24 cm.

Specificaties LEGO Pompoenopberghoofd – Groot 5005886

Officiële naam
LEGO Pompoenopberghoofd – Groot
SKU
5005886
Thema
LEGO Minifiguren
LEGO prijs
€ 24,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.